Over Irma Wittens

irmaMijn naam is Irma Wittens. Ik heb 25 jaar ervaring in de gezondheidszorg. Na mijn verpleegkundige-opleiding, heb ik vervolg opleidingen gedaan en ruim 20 jaar op de operatiekamers gewerkt als anesthesie-verpleegkundige.

Lees meer

Contactgegevens

Bascule - Pschologische coaching

Tel.: 043-2600608
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres:
Vrijheid 155
2320 Hoogstraten
België

Psychologische coaching

Wanneer is psychologische coaching iets voor u?

Wanneer u te maken krijgt met een (chronische) ziekte en dit uw leven zo beïnvloedt dat u niet meer degene bent die u was of wilt zijn. Dit kan zijn doordat u zich zorgen maakt over de toekomst, of doordat er door de ziekte veranderingen zijn ontstaan in uw relatie. Of wanneer u niet meer gelukkig kunt zijn met uw lichaam omdat u een ingrijpende operatie hebt moeten ondergaan. Wanneer u dit herkent is psychologische coaching misschien iets voor u. Deze problemen kunnen zich voordoen bij een scala aan verschillende aandoeningen, waarbij men kan denken aan kanker, ALS, fibromyalgie, MS etc.

Tevens leg ik me toe op het geven van EMDR. Dit is een manier om trauma's te verwerken. U kunt hierbij denken aan het verwerken van een auto ongeluk, vliegangst, een overval etc. EMDR is ook goed toepasbaar bij faalangst, op sportgebied, maar ook op andere gebieden zoals werk of sociaal.

Door mijn jarenlange ervaring in de gezondheidszorg en mijn ervaring en kennis als psychologe, heb ik zowel een oog voor de lichamelijke als de geestelijke problemen.

Daarnaast ben ik van mening dat een goede vertrouwensrelatie tussen therapeut en cliënt van bijzonder groot belang is. Dus spelen er bij u andere problemen dan voorgenoemde, maar voelt u zich prettig bij het beeld wat geschetst wordt bij de psychologische coaching, dan bent u natuurlijk van harte welkom in mijn praktijk. 

psychologische coaching werkkamer Bascule praktijk sessie

Foto: de gespreksruimte.