Over Irma Wittens

irmaMijn naam is Irma Wittens. Ik heb 25 jaar ervaring in de gezondheidszorg. Na mijn verpleegkundige-opleiding, heb ik vervolg opleidingen gedaan en ruim 20 jaar op de operatiekamers gewerkt als anesthesie-verpleegkundige.

Lees meer

Contactgegevens

Bascule - Pschologische coaching

Tel.: 043-2600608
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres:
Vrijheid 155
2320 Hoogstraten
België

Over mij

Mijn naam is Irma Wittens. Ik heb 25 jaar ervaring in de gezondheidszorg. Na mijn verpleegkundige-opleiding, heb ik vervolg opleidingen gedaan en ruim 20 jaar op de operatiekamers gewerkt als anesthesie-verpleegkundige. Ondanks het feit dat ik dit al die jaren met heel veel plezier en voldoening gedaan heb, wilde ik mijn horizon verbreden en me naast de lichamelijke klachten van de mensen, me ook gaan verdiepen in de psychologie van de mens. Ik heb de daad bij het woord gevoegd en ben afgestudeerd als psycholoog. Het kan dus voor mijn cliënten een prettig idee zijn dat er bij mij, naast mijn psychologische ervaring, ook kennis van het lichaam aanwezig is.

Na mijn opleiding tot psycholoog heb ik me gespecialiseerd in 'Eye Movement Desensitisation & Reprocessing' (EMDR). Hiervoor heb ik de opleiding tot EMDR master Practitioner gevolgd en deze met succes afgerond. Hierdoor ben ik bevoegd tot het geven van EMDR.

Irma Wittens psycholoog Maastricht en België