Wie mooi wil zijn

Ieder mens is wel een beetje ijdel. We kammen ons haar, proberen te lijnen en gaan op zoek naar leuke kleding. Er zijn echt maar heel weinig mensen die zich daar volledig aan onttrekken. We ontkomen er dus niet aan: het uiterlijk is belangrijk voor ons!

Gezond en fit

Het is moeilijk om een omschrijving te geven van wat we nu mooi aan een uiterlijk vinden. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen voorkeuren. Toch zijn een aantal kenmerken universeel. Een gezond en fit persoon wordt altijd aantrekkelijker gevonden dan iemand die minder fit is. Bewegen en gezonde voeding zijn daarbij het belangrijkste. Sporten en gezond eten zijn dus goed voor je.

Uiterlijke verzorging

We vinden iemand die goed zorgt voor zijn of haar uiterlijk ook aantrekkelijker. Bij mannen gaat het dan vooral om het haar en eventueel de baard. Bij vrouwen worden extra accenten gelegd op de lippen, ogen en wangen door het aanbrengen van make-up. Ook de geur speelt een grote rol, denk bijvoorbeeld aan parfum en deodorant.

Veroudering

Het is naar om te bekennen maar een jeugdige uitstraling is het meest aantrekkelijk. Door veroudering krijgen we rimpels en gaat de huid hangen. Bovendien zal het gezicht ook nog te maken krijgen met volumeverlies. Het enige wat hier tegen te doen valt is behandeling met injectables zoals botox en fillers. Veel mensen gebruiken ook creme om de huid te hydrateren en zo veroudering te voorkomen. Uiteindelijk allemaal middeltjes om de veroudering te vertagen.

Fashion

Kleren maken de man, of vrouw natuurlijk. Fashion is belangrijk voor hoe we elkaar zien. We vinden modieuze kleding sensueel terwijl we kleding die jaren 10 jaar terug top vonden nu als onaantrekkelijk zien. Het is dus zorg om bij te blijven op het gebied van mode en fashion.

volgend bericht